Over Praktijkgebied IE

Met de blogs, tijdschriften en boeken van Praktijkgebied IE (PGIE) beschikt u over de meest complete verzameling Nederlandstalige bronnen op het rechtsgebied Intellectueel Eigendom. Daarnaast heeft u toegang tot alle relevante openbare bronnen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Praktijkgebied IE is ook toegankelijk via Legal Intelligence en Rechtsorde.

  • Tijdschriften AMI, Berichten IE, BMM bulletin, Mediaforum met archief
  • deLex boeken vanaf 2005 (circa 50)
  • Achtergrondartikelen en commentaren relevante IP en IT blogs
  • Rechtspraak.nl, Wetten.nl, Overheid.nl, EUR-Lex en Curia, EHRM

Kijk bij de inhoud voor het complete overzicht van de beschikbare bronnen.

Altijd en overal de laatste IE artikelen lezen met de PGIE App
Om artikelen uit de databank beter en makkelijker op uw smartphone of tablet te kunnen lezen is er nu de PGIE App. In de App Store kunt u de PGIE applicatie gratis downloaden.

Om als abonnee van Praktijkgebied-ie toegang te krijgen tot de artikelen heeft u een account nodig. Nog geen inloggegevens ontvangen? Vraag uw gebruikersnaam/wachtwoord aan via uw informatiemanager of info@delex.nl.

Nieuwe zoektechnologie en databank
De juridische uitgever deLex heeft de primeur om als eerste de nieuwe API zoekservice van Legal Intelligence toe te passen binnen de vernieuwde databank Praktijkgebied Intellectueel Eigendom (PGIE). Door de API van Legal Intelligence te gebruiken maakt deLex gebruik van de onderliggende zoektechnologie waarin Legal Intelligence jarenlang geïnvesteerd heeft. Hiermee is deLex de eerste partner die Legal Intelligence als zoekmachine op een eigen omgeving gebruikt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de databank PGIE, prijzen en abonnementen kunt u een mail sturen naar info@delex.nl

 

Veelgestelde vragen

  • Uit welke bronnen bestaat de content van PGIE?
  • Is via content intigrator Legal intelligence en Rechtsorde dezelfde content beschikbaar?
  • Wat moet ik doen bij een technisch probleem?